Grafisk form2018-06-17T22:00:07+00:00

GRAFISK FORM

Utifrån er logotyp och grafiska identitet skapar vi det grafiska material som just ni behöver. Formgivningen kan vara en del i en brandingprocess eller den kan ske utifrån en redan färdig grafisk identitet. Grafiskt material behöver du när ditt företag ska kommunicera, både utåt och internt, och det kommer att ge ett positivt intryck om materialet ni producerar är snyggt, sticker ut, är lättförståeligt och väl anpassat till företagets visuella uttryck.

VAD KAN JAG HJÄLPA ER MED?

Jag utför grafisk formgivning för alla ändamål, producerar tryckoriginal och kan även sköta kontakt med tryckeriet. Några exempel på grafiskt material som du kan beställa av mig är: broschyrer, produktblad eller kataloger, annonser, flyers, vykort, visitkort, DR, affischer, mässmaterial och förpackningar. Jag kan även hjälpa dig med mindre arbeten som bildredigering, vektorisering, friläggning, tillägg till profilmanual och profilanpassningar.

Behöver ni hjälp med texter och copy så samarbetar jag med skickliga konsulter som kan ta fram det åt er, likadant om ni skulle vilja anlita en fotograf. Allt bildmaterial som inte är fotografier kan jag ta fram åt er om ni så önskar.

VAD KOSTAR DET?

Det går inte att ha fasta utgångspriser på trycksaker och grafisk formgivning eftersom det är så stor skillnad mellan olika typer av material, och specifikationer och önskemål varierar från tillfälle till tillfälle och kund till kund. Att tänka på innan du beställer: Ju mer detaljerad din spec är från början och ju färre korrektur och ändringar som behöver göras under arbetet, desto färre arbetstimmar behövs. Om ni producerar eventuella texter själva, försök att om möjligt leverera ett färdigt manus från början. Fundera också över eventuellt bildmaterial, vad ni levererar själva och vad ni vill att jag ska ta fram. Allt det här kan vi naturligtvis gå igenom tillsammans, så kan jag hjälpa er med struktur och beställning. Hör av dig så kan vi boka in ett möte!

KONTAKTA MIG