Illustration2018-06-17T16:37:01+00:00

ILLUSTRATION

Illustrationer kan användas som dekorationer, som tolkningar eller förklaringar av texter, koncept eller olika processer. Illustrationer tas ofta fram för att integreras i publicerat grafiskt material, så som tidningar, böcker, flyers och broschyrer, till spel eller till webben.

Det finns många olika tekniker för att ta fram illustrationer, både digitala och analoga, eller en kombination av de båda. Illustrationer som komplement till en grafisk identitet ger er alla möjligheter att skapa en unik stil som får er att synas, och som kommunicerar precis det ni vill.

VAD KAN JAG HJÄLPA ER MED?

Jag började min kreativa bana som konstnär, har gått i konstskola och besitter en gedigen kunskap och skicklighet när det gäller att skapa illustrationer. Jag jobbar både analogt och digitalt, men kombinerar dem gärna exempelvis genom att göra konturer och skuggningar för hand, och färgsättning och eventuellt kompositioner digitalt i Adobe Illustrator eller Photoshop. För hand jobbar jag oftast med tuschpenna, men hanterar de flesta tekniker och kan därför erbjuda er det konstnärliga uttryck ni är ute efter. Min tekniska skicklighet med pennan kan ge er en möjlighet att sticka ut från mängden och skapa ett alldeles eget, unikt uttryck.

När det gäller digitala illustrationer så finns det möjlighet att beställa konstnärliga illustrationer, men även informationsgrafik, som är mer av en blandning mellan grafisk form och illustration. Informationsgrafik är ett populärt och mycket bra sätt att använda sig av grafisk form för att förklara, instruera eller berätta något.

Har du ett bokprojekt? Jag tycker böcker är fantastiska och hjälper dig gärna med såväl formgivning av omslag och inlaga, som illustrationer.

VAD KOSTAR DET?

Illustrationer är tids- och resurskrävande och därför inte det billigaste att beställa, men säkert något av det roligaste! Här går inte att sätta fasta priser utan det varierar från projekt till projekt och beror på mängd, material, teknik och innehåll. Jag anpassar mig naturligtvis efter era önskemål och det finns möjlighet att beställa illustrationer även med en mindre budget. Hör av dig så kan vi boka in ett möte och prata om ditt projekt!

KONTAKTA MIG