Serviceavtal2018-06-17T17:31:02+00:00

SERVICEAVTAL

Det är mycket viktigt att WordPress, teman och plugins uppdateras. Det kommer hela tiden nya uppdateringar för design, funktion och säkerhet, och om uppdateringarna inte görs blir sidan lättare att hacka. Med mina serviceavtal hålls hela hemsidan uppdaterad och säker, du kan även anlita mig som helhetsleverantör och hosta din hemsida hos mig. Jag samarbetar med skickliga utvecklare som kan lösa eventuella problem som kan uppstå med din hemsida.

En hackad hemsida är enkel att återställa om det går att se när den blev hackad och det finns backuper från en tid innan attacken, då kan man återställa den tidigare versionen av hemsidan. Det är inte alltid skadlig kod märks och det kan gå månader innan den upptäcks. Då är det svårt att veta när hemsidan blev hackad och man får anlita en konsult för att leta reda på och ta bort skadlig kod. Med mina serviceavtal så kan er hemsidas tillgänglighet kontrolleras varje minut för att snabbt få reda på om hemsidan ligger nere och om en attack har skett, och då kan en backup enkelt återställas.

Jag har olika typer av avtal för olika typer av behov, läs igenom sammanställning och specifikationer via knappen nedan, och hör av er till mig om ni har frågor eller vill teckna ett avtal!

SERVICEAVTAL (PDF)
KONTAKTA MIG