Webb/ui-design2018-06-17T22:01:11+00:00

WEBB/UI-DESIGN

Hemsidan är ditt företags visitkort på internet, och i dagsläget ofta det första intrycket nya kunder får av er. Är företaget nystartat så kanske det ni behöver är just ett “visitkort”; en hemsida som presenterar er, vad ni gör och hur man kontaktar er. Hemsidan kan sedan byggas ut i takt med att ni behöver mer innehåll. En hemsida som är visuellt tilltalande och lättanvänd kommer att göra ett bra intryck, och få er att sticka ut bland all annan information som finns på webben.

Håller ditt företag på att utveckla en app eller har ni planer på att göra det? Jag har mycket erfarenhet av och jobbar gärna med appdesign, för att er applikation ska bli användarvänlig, sticka ut formmässigt och vara anpassad efter ert visuella uttryck.

VAD KAN JAG HJÄLPA ER MED?

Oavsett om det är jag som har gjort er grafiska identitet, om den redan finns eller om vi tar fram den i samband med att er hemsida/app byggs, så bygger jag hemsidan/appen i enlighet med ert företags visuella uttryck, och med utgångspunkten att den ska vara så snygg att besökare/användare lägger märke till och kommer ihåg er. Jag jobbar mycket med ui-design, och oavsett om jag designar hemsidor eller appar så använder jag mig av den kunskapen för att användarna ska ha lätt för och tycka om att navigera på hemsidan/appen. Jag har även erfarenhet av att jobba med spelutveckling och design, och därifrån har jag tagit med mig att även när jag designar hemsidor och appar, så tänker jag att användaren ska “ledas” genom navigering och interaktioner som i ett spel. Det ska vara lätt att ta sig från ett steg till ett annat och förstå hur man ska få tag på den information man behöver, och det ska vara roligt.

När det gäller hemsidor jobbar jag i WordPress så att det ska vara lätt för er att själva uppdatera hemsidan i framtiden; jag kommer att gå igenom hur när hemsidan väl är klar. Vill ni göra er hemsida säkrare och slippa uppdatera och ta hand om den själva? Jag har ett antal olika varianter på serviceavtal att erbjuda för er hemsida, läs mer här. När det gäller appdesign samarbetar jag med apputvecklare och levererar färdig design i ett format som är lätt för en utvecklare att applicera. Jag samarbetar gärna med programmerare som ni anlitar, alternativt någon som finns i mitt nätverk. Jag kan jobba både på mindre, snabbare projekt och långtgående, jag anpassar mig efter era önskemål.

VAD KOSTAR DET?

Jag har fast utgångspris för hemsida, där ni får en grundläggande hemsida med en unik design anpassad efter era önskemål. Oftast behöver man göra en specialanpassad offert med utgångspriset i grunden, och för att offerten ska bli så rättvisande som möjligt på en gång så är det bra om ni har möjlighet att specificera era önskemål från början. När det gäller appdesign måste man alltid göra en specialanpassad offert efter era behov, ibland kan det vid större projekt vara nödvändigt att gå på löpande räkning, då sätter vi oss vid projektstart ner och går igenom er budget för projektet. Hör av dig så kan vi prata om vilken lösning som passar er!

KONTAKTA MIG